Socialpædagogisk opholdssted

​Solsikken er en fond, som blev stiftet i 1994 af Birgit Jakobsen og Anker Jakobsen. Vi er et socialpædagogisk opholdssted beliggende i et villakvarter i Ruds Vedby på Sjælland. Huset har tilknyttet en have med bålplads og drivhus. Indendørs er huset inddelt i stue- og kælderetage på 450 m2. I kælderen kan børnene benytte sig af aktivitetsrummet, bordtennisbord og malerværksted. På stueetagen er børnenes værelser, hvor der også kan findes fællesrum, køkken, tv-stue.

Du er velkommen til at læse mere om vores evaluering på tilbudsportalen

Vi har fokus på trygge og omsorgsfulde rammer

Formålet er at drive et socialpædagogisk opholdssted for børn og unge. Fonden drives under offentligt tilsyn af Socialtilsyn Øst, Holbæk. Fondens drift finansieres ved opholdsbetaling.

Solsikkens tilblivelse var en interesse for (livsforsker), hvordan man kan blive bedre til at leve livet, at man er værdifuld trods en svær start i livet, at kunne leve sin barndom i trygge og omsorgsfulde rammer, med troværdige voksne, der også har forståelse og respekt for børnenes mor og far og søskende i anbringelsen.​

​Kontakt os og hør mere om socialpædagogisk opholdssted

Vil du høre mere om vores socialpædagogiske opholdssted, kan du kontakte os ved hjælp af vores kontaktformular, på telefon 58 26 10 24​ eller på e-mail carolina@solsikken13.dk.

Hvem er vi

Opholdsstedet Solsikken

CVR: 18394642

Kontakt os​

Facebook​

Find os på Facebook