Forældre​

Solsikken indgår i et gensidigt samarbejde med forældre og netværk i aftalte rammer. Målet er, at børnene kommer hjem hver anden weekend og i ferier. Vi prioriterer og arbejder på, at barnet bevarer relationen til deres familier og netværk. Forældre skal føle sig tilstrækkeligt informeret og involveret i den løbende dialog omkring deres barn.

Vi orienterer løbende forældre omkring barnet. Kontakten til forældre er en primær kontaktpersons opgave. Vi tilstræber at have kontakt til forældre en gang om ugen pr. telefon samt ved aflevering i forbindelse med hjemmeweekender hver 2. weekend, hvor Solsikken afleverer barnet til forældre/familie og så vidt det er muligt, afleverer forældre/familie barnet til Solsikken efter weekenden. Vi holder samarbejdsmøder med barnets primære netværk efter behov.

Solsikken sender nyhedsbreve ud ca. 4 gange om året. Her kan forældrene læse, hvad børnene oplever. Nyhedsbreve kan ses på Solsikkens hjemmeside.

Solsikken holder familiedag efter behov og har til formål, at familierne lærer hinanden at kende​. Familie og netværk har mulighed for at besøge børnene efter forudgående aftale og følge børnene i deres dagligdag

Vi har startet forældreråd op i november 2011. Formålet med rådet er dialog og feedback på aktuelle emner. Derudover har det givet forældrene sammenhold omkring det at have anbragt børn i Solsikken.​

Solsikken sender nyhedsbreve ud ca. 4 gange om året. Her kan forældrene læse, hvad børnene oplever. Nyhedsbreve kan ses på Solsikkens hjemmeside.

Solsikken holder familiedag efter behov og har til formål, at familierne lærer hinanden at kende.

Familie og netværk har mulighed for at besøge børnene efter forudgående aftale og følge børnene i deres dagligdag.

Vi har startet forældreråd op i november 2011. Formålet med rådet er dialog og feedback på aktuelle emner. Derudover har det givet forældrene sammenhold omkring det at have anbragt børn i Solsikken.​​​ 

Vil du høre mere om vores os som kan du kontakte os via vores kontakformular, på telefon 58 26 10 24eller på mail soren@solsikken13.dk.

Hvem er vi

Opholdsstedet Solsikken

CVR: 18394642

Kontakt os​

Facebook​

Find os på Facebook