Aktiviteter/social træning

Vi lægger stor vægt på, at børnene lærer at begå sig blandt andre. I det omfang det kan lade sig gøre, går alle børn til mindst en fritidsaktivitet. Der har de mulighed for at have samvær med andre børn uden for Solsikken. Målet er, at de får et netværk med mulighed for besøg i/udenfor Solsikken.


Vi har en pædagogisk lørdag hver anden weekend. Der tager vi enten ud af huset eller laver projekter hjemme. Vi har bl.a. været ude at skøjte, i Eksperimentariet i København, Bon Bon land, haft lego lege dag, filmtema, bowling og biografture.

I ferierne har vi træningsture. I Solsikkens bus har vi kørt til Polen, Tyskland, Tjekkiet, Sverige og rundt i hele Danmark. Vi har også været på Langelandsfestival samt charterture til Bulgarien, Cypern og storbyferie i London.​

Vi opfordrer til, at familie kommer på besøg, og omvendt at børnene kommer hjem i det omfang, det er muligt.


Ca. 3 gange om året har vi familiedag, hvor børnene inviterer familie til at komme til fællesspisning. Gennemsnitlig er vi samlet 25-30 personer til hyggeligt samvær. Formålet er, at børn, forældre og personale kan hygge sig sammen.


Vi har holdt sommerfest for tidligere og nuværende beboere samt personaler. Ved sidste sammenkomst var vi 40 samlet. Vi følger årets gang med de traditioner det indebærer.​​​ 

​Vil du høre mere, kan du kontakte os via vores kontakformular, på telefon 58 26 10 24eller på mail carolina@solsikken13.dk.

Hvem er vi

Opholdsstedet Solsikken

CVR: 18394642

Kontakt os​

Facebook​

Find os på Facebook