Bosted med stabile og rutineprægede opvækstbetingelser

Solsikken er et bosted i Ruds Vedby på Sjælland, der er godkendt efter §66, stk. 1, nr. 5 til udsatte børn og unge i alderen 6-18 år fra hele Danmark, som har brug for en længerevarende anbringelse uden for hjemmet.

Målgruppen for vores opholdssted er omsorgssvigtede og udsatte børn og unge, der har vanskeligheder med den følelsesmæssige og sociale relation, herunder børn og unge med tab, sårbarhed og traumer. Det generelle formål for vores bosted for unge er, at sikre stabile og gunstige opvækstbetingelser i et behandlingsorienteret miljø, som bærer præg af hjemlige omgivelser.

Du er velkommen til at læse mere om vores evaluering på tilbudsportalen

Bosted for unge råder over en stor villa med god plads

Vores bosted ligger i et villakvarter i Ruds Vedby. Haven er en ganske almindelig parcelhushave med drivhus og bålplads. Vi er godkendt til seks børn, og derfor er huset større end et typisk parcelhus. 

BOSTEDETS FACILITETER

Vi råder over hele 450 m2, der er fordelt på en stueetage og en kælder, så vi har god plads. I vores kælder har blandt andet:

  • Aktivitetsrum
  • Instrumenter til sang og musik
  • Bordtennisbord
  • Motionsredskaber
  • Malerværksted.

Børnenes værelser er i stueetagen, hvor der også er fællesrum, tv-stue, køkken og personalerum. Børnene får naturligvis deres eget værelse, og de er medbestemmende i indretningen.

Hør mere om vores bosted for udsatte børn og unge

​Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker flere oplysninger om vores bosted for udsatte for børn og unge, og om vores formål og værdier. Du kan ringe til os hos Solsikken på telefon 58 26 10 24. Du kan også skrive til os på e-mail carolina@solsikken13.dk.

Hvem er vi

Opholdsstedet Solsikken

CVR: 18394642

Kontakt os​

Facebook​

Find os på Facebook