Anbringelse af børn og unge med samtykke

Hos opholdsstedet Solsikken i Ruds Vedby på Sjælland, danner vi en hjemlig ramme for frivillig anbringelse af børn og unge. Vores interesse er at tilbyde et trygt og omsorgsfuldt sted med troværdige voksne, således en frivillig anbringelse af børn kan føre til, at børnene kan føle sig værdifulde og blive bedre til at leve livet. Derfor tilbyder vi også efterværn, så vi sikrer os, at de unge får en bedre overgang til deres nye tilværelse som selvstændig.

Der er betingelser for en frivillig anbringelse af børn

​Frivillig anbringelse af børn eller unge sker altid i samarbejde og enighed mellem forældrene og kommunen. Hvis den unge er over 15 år, skal den unge også give samtykke til opholdet. Børn kan også anbringes uden for hjemmet uden samtykke, hvis der er reel risiko for, at barnets sundhed eller udvikling kan lide alvorlig skade

Betingelserne for frivillig anbringelse af børn uden for hjemmet er, at det skal få væsentlig betydning for barnet eller den unge. Det skal med andre ord være sådan, at støtten bedst kan gives under et ophold uden for hjemmet. Men der er ikke tale om en tvangsfjernelse, og barnet eller den unge skal altid høres, selvom barnet er under 15 år.

Ring gerne til os for at drøfte hvordan vi kan hjælpe

​Du er altid velkommen til at kontakte os hos Opholdsstedet Solsikken for at høre mere om frivillig anbringelse af børn uden for hjemmet, men også for at høre, hvad vi kan tilbyde, og hvordan vi kan hjælpe. 

Du kan ringe til os på telefon 58 26 10 24, men du kan også sende en e-mail carolina@solsikken13.dk.

Hvem er vi

Opholdsstedet Solsikken

CVR: 18394642

Kontakt os​

Facebook​

Find os på Facebook